Wednesday, March 3, 2010

Gaustad kupper Kollen

Styreleder i Kollenhopp, Roar Gaustad, har vist en tydelig mangel på dømmekraft siden han ikke ser konsekvensene av at Bjørn Einar Romøren var først utfor i nye Kollen. Han påstår jo også at han ikke vet om Romøren var først, selv om han sto og så på (ifølge VG). Dette viser en mangel på kvaliteter som en styreleder ikke kan være seg bekjent av, derfor bør han nå ta sin hatt og gå. Gaustad har hele tiden ønsket at Romøren skulle få hoppe først, og Gaustad har nå kuppet Kollen slik at han fikk det som han ville. Om Gaustad ikke har selvinnsikt nok til å innse at han ikke lengre er rett mann på rett sted, er det bare enda et punkt som tilsier at han bør få avskjed. Tidene har forandret seg, og hvis styrelederen i Kollenhopp ikke klarer å henge med i tiden, bør en annen overta hans posisjon.
Det er opprettet en gruppe på Facebook hvor de krever at styreleder Gaustad må gå av. I løpet av den første timen har gruppen allerede over 100 medlemmer.

I nyhetene på Nrk P1 kl 12 i dag hevder de at ifølge deres kilder var det styreleder Gaustad som tok avgjørelsen om å sende Bjørn Einar Romøren utfor i nye Kollen. Hvordan kan da samme Gaustad påstå overfor VG at han ikke ante noe om rekkefølgen av de som hoppet i går kveld?


No comments:

Post a Comment